Musikk til

konferansen

Store og viktige tema, gode kunder og samarbeidspartnere, god ledelse, ypperlig mat og fin stemning – med enestående livemusikk.

Bestill livemusikk
Musikk og konferansier

Konferansieren som setter tonen, musikken som utvider kvelden

Skal du invitere til en konferanse i år? Vi hjelper deg med både programledelsen og musikken, med underholdningen, teambuildingen og gjerne det sosiale innslaget.

En god konferansier guider deltakerne og bidragsyterne trygt gjennom arrangementet og setter gjerne tonen med en god introduksjon. Alvor eller humor? Lettbeint eller høytidelig? Slike avklaringer er av enorm verdi. Og musikkinnslaget høyner stemning til noe uforglemmelig. En knallsterk musikalsk overraskelse kan være akkurat det som gjør konferansen til årets høydepunkt.

Enten du skal invitere til et stort arrangement for mange deltakere – eller du skal samle de aller viktigste til nyttig og dyptloddende arbeid i et chambre séparée: vi hjelper med å finne akkurat den rette musikken for konferansen og den rette programledelsen.

Lifesound representerer en kombinasjon av mangfold og kvalitet. Og vi gjør alt vi kan for at du skal få en helt magisk opplevelse under konferansen. Din glede er vår glede.

Bestill musikk og programleder til konferansen

Fyll inn skjemaet her med en beskrivelse av hva du ønsker deg, så skal vi sammen skaffe musikk eller konferansier til konferansen.

Du kan gjerne sende oss en mail her – eller ringe oss på 478 74 500.

Takk for din henvendelse!
Noe gikk galt! Sjekk om skjemaet er riktig fylt ut.
Sagt av fornøyde KUNDER:

«Vi har fått veldig positiv tilbakemelding fra våre kunder om at dere var et av høydepunktene på vårt arrangement. Takk for en stemningsfull og flott konsert.»

«Kommuniserer med både våre norske og internasjonale klienter slik at alle drar med en følelse av å ha vært med på noe unikt.»

Konferanse blir bedre med god ledelse og livemusikk

Ta kontakt