Musikk til

eventet

Stort eller lite arrangement. Firmafest for kunder, samarbeidspartnere eller kolleger. Vi hjelper med å finne akkurat den rette musikken for ditt event.

Bestill livemusikk
Musikk til EVENTET

Musikken som gjør kvelden uforglemmelig

Noe av det kundene og partnerne setter aller mest pris på, er å bli sett, verdsatt – og overrasket. En knallsterk musikalsk overraskelse kan være det som gjør kvelden uforglemmelig.

Enten du skal invitere til et stort arrangement for en rekke kunder og samarbeidspartnere – eller du skal samle de aller viktigste til en intim session i et chambre séparée – så hjelper vi med å finne akkurat den rette musikken for eventet. En DJ til å skape klubbstemning? En overraskelse fra en anerkjent artist? Fullt partyband, lyd og lys og musikalsk fyrverkeri? En virtuos felespiller? Skjult teater eller stand-up? Musikk-Quiz med vår eminente quizvert som teambuilding og sosialt lim? Skape deltagelse og entusiasme – eller gi nytelse og ettertanke?

Lifesound representerer en kombinasjon av mangfold og kvalitet. Og vi gjør alt vi kan for at du skal få en helt magisk opplevelse under eventet. Din glede er vår glede.

Bestill livemusikk til eventet din

Fyll inn skjemaet her med en beskrivelse av hva du ønsker deg, så skal vi sammen skaffe den rette musikken til ditt arrangement.

Du kan gjerne sende oss en mail her – eller ringe oss på 478 74 500. Alt funker!

Takk for din henvendelse!
Noe gikk galt! Sjekk om skjemaet er riktig fylt ut.

Firmafesten blir bedre med livemusikk

Ta kontakt