Musikk til

bryllupet

Bryllupet er livets største og beste fest – men ikke uten god underholdning. Vi hjelper deg med livemusikk til bryllupsfesten!

Bestill livemusikk
Brudepar med brudebukett
Musikk til bryllupet

Underholdning gjennom hele bryllupsdagen

Sanger til vielsen. Underholdning mens gjestene venter på brudeparet. Musikk til festen.

Mulighetene er mange. Hva med en standup-komiker som kommer inn underveis – eller live-musikk fra solister, duoer, trioer eller kvartetter? Kanskje er det en trubadur som skal til for å løfte stemningen? Eller et fullt partyband? I vielsen, kanskje en enkel, nydelig fiolinsolo – eller en hel strykekvartett? Innslag av blåseinstrumenter? Eller ønsker du en anerkjent solist med akkompagnement?

Lifesound representerer en kombinasjon av mangfold og kvalitet. Og vi gjør alt vi kan for at du skal få en helt magisk stemning i bryllupet ditt. Din glede er vår glede.

Bestill livemusikk til bryllupet

Fyll inn skjemaet her med en beskrivelse av hva du ønsker deg, så skal vi sammen skaffe den rette musikken til bryllupet.

Du kan gjerne sende oss en mail her – eller ringe oss på 478 74 500. Alt funker!

Takk for din henvendelse!
Noe gikk galt! Sjekk om skjemaet er riktig fylt ut.
Sagt av fornøyde brudepar:

Jeg vil bare få takke for artisten som dere ordnet for oss til bryllupet vårt. Han var bare HELT FANTASTISK! Sangene han spilte var helt etter vår smak. Stemmen var rett å slett kanon bra, og han sang brudevalsen bedre enn originalen. Alt var rett å slett fantastisk.

"Tusen hjertelig takk for at dere var med på å lage en nydelig ramme rundt vielsen vår i går. Vi sitter og ser på filmer tatt med mobil og bare smiler. Rett og slett strålende levert!"

Bryllupsfesten blir bedre med livemusikk

Ta kontakt