Tilbake

Feiringen fortjener livemusikk

Happy birthday to you! Enten du er 20 eller 90 har vi musikere som spiller opp til akkurat den festen du ønsker deg til bursdagen. Ingen sammenkomster er for store, og ingen er for små. Vi har livemusikk til alle anledninger. Vi ønsker å gjøre bursdagen din til en dag du og gjestene dine vil huske for resten av livet.

 

Sammen finner vi livemusikken som passer dine ønsker for feiringen. Under finner du eksempelmusikk innenfor de utvalgte sjangerne – trykk på play for å høre.

Bursdagssang
Vi kan tilby et variert spekter av musikalske innslag innenfor mange ulike sjangre. På din store dag kan vi sette stemningen med alt fra klassiske bursdagssanger til innslag fra dine favorittsjangre. Vi kan til og med fremføre en liten doo-wop hvor alle kan synge med uten å måtte kjenne på presset ved å stille som forsanger.


Partyband
Vi finner et partyband som skaper god stemning og spiller den riktige musikken til feiringen. Garantien for dansefot er alltid til stede – uansett hvilken sjanger, tidsepoke eller tema du ønsker musikalsk.


Trubadur
En god mulighet til å gjenoppdage gamle favoritter, med artister som fremfører coverlåter av både kjente og mindre kjente slagere – tilpasset deres ønsker for kvelden. Her kan det fort bli både allsang-faktor og rockeføtter, så vel som saktedans og tårevåte øyne. En trubadur tar lite plass og skaper stor stemning.


Taffelmusikk
Behagelig stemningsmusikk som spilles i bakgrunnen av gode samtaler, og gjerne i forbindelse med et bedre måltid. Taffelmusikk tilfører det lille ekstra av magisk stemning til en allerede hyggelig aften.


Kunstneriske innslag
Musikalske godbiter etter bursdagsbarnets ønske. Her er det nesten bare fantasien som setter grenser – kunstneriske musikalske innslag kan være så mangt; egenkomponerte innslag fra vokalist og instrumentalist, en hyllest til bursdagsfestens midtpunkt, et klassisk stykke fremført med strykeinstrumenter, et rytmisk ensemble eller en vokalgruppe. En rolig pust i bakken eller en frisk oppvekker. Kanskje du ønsker et musikalsk bursdagskort som fremføres som en overraskelse på arbeidsplassen eller skolen – eller plutselig vandrende inn under festen? Det ordner vi! Hvis bursdagsfesten har et spesielt tema kan vi også formidle musikere og ensembler som synger og spiller i tråd med valgt tema.


 

Ønsker dere hjelp til å finne lokasjon, leverandør av mat, leie av lyd/lys, prosjektledelse eller annet – spør oss om det også!