Tilbake

Store øyeblikk fortjener livemusikk

Vi ønsker å bidra til at bryllupet blir den mest fantastiske dagen i deres liv. Denne dagen blir full av følelser og magiske øyeblikk som dere tar med dere inn i livet dere skal dele med hverandre. God mat, god stemning, gode venner – og god livemusikk i tråd med resten av drømmebryllupet dere planlegger. Dere står for kjærligheten, vi står for musikken.

 

Vi kan tilby et variert spekter av musikalske innslag innenfor mange ulike sjangre, og sammen finner vi livemusikken som passer deres ønsker for den store dagen. Under finner du eksempelmusikk innenfor de utvalgte sjangerne – trykk på play for å høre.

Musikk i vielse
Melodiene som spilles under seremonien setter stemningen for resten av den store dagen. Ønsker dere vokale fremføringer akkompagnert av toner fra piano, gitar eller band? Eller kanskje en stemningsfull strykekvartett? Det kan være sanger dere anser som deres egne og som bringer frem minner om delte opplevelser, eller sanger dere bare liker veldig godt. Vi kan videre hjelpe både med inngangs- ut utgangsmarsjen, og her er det nesten bare fantasien som setter grenser. Fra den tradisjonelle sorten til fullt band, blåserrekke, fest og basar.


Kunstneriske innslag
Musikalske godbiter etter ekteparets ønsker. Kunstneriske musikalske innslag kan være så mangt; egenkomponerte innslag fra vokalist og instrumentalist, et klassisk stykke fremført med strykeinstrumenter, et rytmisk ensemble eller en vokalgruppe. En rolig pust i bakken eller en frisk oppvekker. Kanskje du vil gi en sang i gave til din utkårede? Eller avslutte talen din med en spesiell låt som betyr noe for dere? Det ordner vi – sammen finner vi innslagene som passer perfekt til akkurat deres bryllup.


Taffelmusikk
Behagelig stemningsmusikk som spilles i bakgrunnen av gode samtaler, og gjerne over et bedre måltid. Taffelmusikk tilfører det lille ekstra av magisk stemning til en allerede hyggelig aften.


Partyband
Vi finner et partyband som skaper god stemning og spiller musikken dere ønsker, som prikken over i-en. Garantien for dansefot er alltid til stede – uansett hvilken sjanger, tidsepoke eller tema dere ønsker musikalsk.


Trubadur
En god mulighet til å gjenoppdage gamle favoritter, med artister som fremfører coverlåter av både kjente og mindre kjente slagere – tilpasset deres ønsker for kvelden. Her kan det fort bli både allsang-faktor og rockeføtter, så vel som saktedans og tårevåte øyne. En trubadur tar lite plass og skaper stor stemning.


 

Ønsker dere hjelp til å finne lokasjon, leverandør av mat, leie av lyd/lys, prosjektledelse eller annet – spør oss om det også!